+ 86-546-8531366

[e-mel dilindungi]

EN
semua Kategori

Laman Utama>Pengenalan>Profil Syarikat

Dongying Taihua Petrotec Co.,Ltd.

Dongying Taihua Petrotec Co., Ltd(singkatan untuk Taihua Petro) ialah pembekal profesional peralatan petroleum untuk industri minyak & gas global. Taihua Petro berdedikasi untuk menyediakan perkhidmatan dan produk berkualiti tinggi kepada pelanggan kami di seluruh dunia. Kami adalah ahli CCOIC(Dewan Perdagangan Antarabangsa China) dan CCPIT(Majlis China untuk Promosi Perdagangan Antarabangsa).

Taihua Petrol terletak di medan minyak kedua terbesar di China - medan minyak Shengli yang juga merupakan pangkalan pembuatan peralatan petroleum terbesar di China. Produk utama kami termasuk komponen & aksesori pelantar penggerudian, alat pengendalian, peralatan kawalan telaga, tali gerudi, alat memancing, bahan pengeluaran, pam lumpur tripleks dll. Semua produk ini diperakui API, GOST. Kami juga terlibat dalam aksesori penggerudian telaga air berkualiti seperti rod gerudi telaga air, bit trikon, Selongsong Keluli Tahan Karat, skrin Johnson, tukul & Bit DTH dsb.

Melalui usaha berterusan kakitangan kami, Kami telah pun membekalkan produk kami kepada syarikat petroleum global dan kontraktor penggerudian di Timur Tengah, Afrika Utara, Amerika Selatan, Asia Timur Tengah dan beberapa negara lain. Disebabkan oleh "perkhidmatan profesional, harga yang kompetitif, produk berkualiti tinggi, penghantaran cepat", kami telah menjadi sebahagian daripada pembekal yang ditugaskan dan membina perkongsian strategik dengan mereka.

Mengambil “Fokus pada kebimbangan pelanggan, menyediakan perkhidmatan dan produk yang paling kompetitif & berkualiti tinggi, mencipta nilai jangka panjang untuk pelanggan sebagai misi TAIHUA, kami komited untuk menjadi rakan kongsi anda yang paling boleh dipercayai atas dasar menang-menang!

Kos efektif, kecekapan tinggi, penyelenggaraan yang rendah dan kebolehpercayaan adalah ciri utama bekalan kami dan apa jua projek anda, tidak kira lokasi anda, anda boleh bergantung pada janji kualiti, keselamatan dan prestasi kami!